HGP Slovensko – Farby a Fasádne omietky

Fasádne omietky a farby HGP patria medzi najkvalitnejšie a cenovo najdostupnejšie výrobky na našom trhu. Výrobca farieb a fasádnych dekoratívnych omietok, spoločnosť HGP bola založená v roku 1995 a úspešne pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. 
Na Slovenský trh vstupuje HGP s overenými produktami prémiovej kvality za dostupnú cenu. Spoločnosť Servis Realít s.r.o. je exkluzívnym distribútorom produktov HGP DOO pre Slovenskú a Českú republiku.
Oblasť nových materiálov a technológií, nároky na energetickú úspornosť, hydroizolačné, tepelné a zvukovoizolačné vlastnosti materiálov, ich nízku váhu v pomere k požadovanému výkonu, pevnosť, dlhú životnosť, odolnosť voči chemicky aktívnym zložkám vzduchu, vode a dažďu atď., sú dnes enormné. Tomu zodpovedá aj stále náročnejšia výroba a vývoj moderných stavebných hmôt.
Pestrá a moderná paleta farieb SILADEKOR obsahuje najnovšie farebné trendy a najžiadanejšie súčasné odtiene a pomôže vám vybrať ideálne kombinácie farebných riešení povrchových úprav fasád či už pri realizácii nových stavieb, pri renováciách, ale tiež pri úpravách povrchov konštrukcií v interiéroch. Farebné odtiene spĺňajú nielen technické požiadavky, ale tiež reagujú na súčasné trendy v architektonickom stvárnení fasád.
Vyberte si z našej pestrej ponuky fasádnych farieb a omietok s dlhodobou životnosťou a vysokou odolnosťou. 
Kontakt:
HGP Slovensko
Stará Vajnorská 3296/36
831 04 Bratislava

E-mail: obchod@hgp.sk
Tel: +421 917 95 20 34
Web: www.hgp.sk

Popular posts from this blog

Rozdiel akrylátová, silikátová a silikónová omietka

Aká je najlepšia fasádna omietka?

FASÁDNE OMIETKY - VZORKOVNÍK FARIEB