Sezóna začala: Obnovte povrchy domov fasádnymi farbami

Od vyblednutia farby cez trhliny až po napadnutie riasami – existuje veľa faktorov, ktoré odoberajú fasáde jej počiatočný lesk a ktoré môžu ohroziť aj jej funkčnosť.
Konkrétny postup obnovy fasády závisí od jej skutočného stavu, ale kľúčovú úlohu pri akomkoľvek postupe obnovy zohráva kvalitná fasádna farba. Výberu fasádnej farby je potrebné venovať primeranú pozornosť, nielen výber farebnosti, ale predovšetkým technické a spracovateľské vlastnosti, ktoré ovplyvnia život vašej fasády minimálne na ďalšie desaťročie.
Fasádne farby HGP HAGEFAS Silikon a fasádne omietky HGP SILADEKOR Silikon poskytujú maximálnu ochranu fasády pred znečistením či poveternostnými vplyvmi aj v tých najnáročnejších podmienkach, ako sú znečistené centrá miest alebo naopak, exponované miesta v prírodnom prostredí, namáhané vetrom, dažďom alebo ohrozené machmi a riasami.
Jedinečná vysoko paropriepustná samočistiaca fasádna farba s fotokatalytickým efektom pre dlhodobo krásnu fasádu, povrch fasády zostane dlhodobo čistý a vďaka fotokatalýze je trvalo chránený aj pred znečistením riasami alebo machmi. Ideálne riešenie do centra mesta, pre dom v prírode, ako aj sanácie a historické budovy.
HGP HAGEFAS Silikon, silikónová fasádna farba prémiovej kvality, paropriepustná, s mimoriadnou vodeodolnosťou a vynikajúcim spracovaním. Vaša fasáda získa mimoriadnu ochranu a dlhotrvajúcu odolnosť.
HGP HAGEPLAST pre sokle namáhané odstrekujúcou vodou, extrémne namáhané náveterné fasády v nechránenom teréne alebo fasády  modernej architektúry bez tradičných ochranných prvkov oplechovaním.
HGP HAGEFAS Akryl Fasádna farba prémiovej kvality s čistým akrylátovým spojivom. Vysoko vodeodolná, s najširšou paletou farebných odtieňov. Sortiment farieb pre každodennú prácu profesionálov, ktoré poskytnú fasáde primeranú ochranu a pekný vzhľad, pričom ponúknu aj výborné spracovateľské vlastnosti, a to všetko za dobrú cenu.
HGP SILADEKOR Silikon, silikónová fasádna farba, vodeodolná, paropriepustná. Výborná krycia schopnosť, vynikajúce spracovanie. Univerzálne riešenie pre každý rodinný dom aj panelák.
HGP SILADEKOR Silikat, vysoko paropriepustná fasádna farba na silikátovej báze. Ideálna pre sanácie, ak sú na pamiatkovo chránenej fasáde požiadavky na vzhľad náteru „ako kedysi“. Je tiež vysoko paropriepustná, má matný vzhľad a farebnosť v jemných, tradičných pastelových tónoch.
HGP SILADEKOR Akryl, akrylátová fasádna farba, vysoko vodeodolná, s jednoduchým spracovaním.
Váš HGP tím

Popular posts from this blog

Rozdiel akrylátová, silikátová a silikónová omietka

Aká je najlepšia fasádna omietka?

FASÁDNE OMIETKY - VZORKOVNÍK FARIEB