Fasádne omietky HGP SILADEKOR Akryl, Silikón a Silikát

Fasádne omietky HGP SILADEKOR sú vyrábané v troch variantách Akryl,  Silikón a Silikát s rôznou zrnitosťou a vo farebných odtieňoch miešaných na počkanie.


Fasádne omietky a farby HGP patria medzi najkvalitnejšie a cenovo najdostupnejšie výrobky na našom trhu.

Siladekor

Siladekor sú silikónové, silikátové a akrylové dekoratívne omietky. Ich hlavnou funkciou je ochrana nosných konštrukcií pred poveternostnými vplyvmi, aby mohla stavba bez obmedzení a za akýchkoľvek okolností nerušene pracovať.

Najkvalitnejšie, ale aj cenovo náročné sú silikónové omietky. Majú o niečo menšiu paropriepustnosť ako silikátové a je možné ich použiť na všetky podklady. Obsah silikónových živíc zaisťuje vysokú vodoodpudivosť a omietka sa dobre udržuje umytím prúdom vody, preto ju možno aplikovať aj na namáhanejšie plochy. Majú dokonca samočistiacu schopnosť. Vhodné sú preto aj na budovy, ktorých fasáda nie je ničím chránená a omýva ju dážď.

Vyznačujú sa ľahkou spracovateľnosťou, adhéziou, hydrofóbnosťou, paropriepustnosťou, odolnosťou proti znečisteniu a poveternostným vplyvom.

Výroba:

Produkty sú vyrábane na báze kvalitných spojív, pigmentov, minerálnych plnív a prísad. Proces výroby je šetrní k životnému prostrediu.

Poznámka:

Vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom predlžuje životnosť podkladu o niekoľko rokov.

Rozdiel pri použití fasádnych farieb a fasádnych dekoratívnych omietok.

Fasádne farby sú určené pre tých zákazníkov, ktorý sa rozhodli renovovať fasádu. Najčastejšie sa aplikujú pri oprave fasád ako nový náter, na hladké vonkajšie štukové omietky alebo pri sanačných omietkach.

V prípade, ak máte na dome zatepľovací systém a rozhodli ste sa zmeniť farbu, alebo potrebujete opraviť praskliny a rôzne nedokonalosti, je pre Vás ideálne použiť penetračný náter s granulátom. Náter vyplní nedokonalosti a vytvorí podkladovú vrstvu pre fasádnu farbu. Fasádna farba sa dá použiť aj v prípade, ak na stavbe nie je zrealizovaný zatepľovací systém.

Fasádne omietky sú tenkovrstvové štrukturované omietky, prefarbené v celej hrúbke zrna vo vami vybranom odtieni podľa vzorkovníka. Na výber sú v ryhovanom, alebo zahladenom prevedení. Aplikujú sa na zrealizovanú výstužnú vrstvu po zateplení alebo na vyzretú vonkajšiu vápennocementovú omietku.

 

Naša ponuka fasádnych farieb je v nasledovných kategóriách:

 

Pozrite tiež vzorkovníky odtieňov:


Viac info na webe www.hgp.sk


Farebnosť je dalej delená podľa základného vzorkovníka farieb a rozšíreného na požiadanie zákazníka.

 

Referencie:

  

 

 

 

 


Ďalsie informácie získate na našom webe.

HGP SLOVENSKO 

Comments

Popular posts from this blog

Rozdiel akrylátová, silikátová a silikónová omietka

Aká je najlepšia fasádna omietka?

FASÁDNE OMIETKY - VZORKOVNÍK FARIEB